Valuta
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Retouren

Ongewassen of ongedragen (behalve try-out) kan worden geretourneerd binnen 7 dagen vanaf de datum waarop koopwaar werd ontvangen. Item (s) moet wordenteruggegeven in de toestand ontvangen of koopwaar zal worden teruggestuurd naar de afzender.
1. Een terugkeer vergunning moet worden verkregen van de klantenservice om een ​​terugbetaling te ontvangen. Of de geretourneerde pakket zal aan u worden geretourneerd.
2. Gelieve te vermelden reden voor terug te keren naar de terugkeer vergunning en terug-naar-adres te krijgen.
3. Pack merchandise veilig. Gelieve de volgende informatie met uw terugkeer:wetsvoorstel tot naam, adres, ship-to naam, adres, ordernummer, reden van retour.

Annuleringen

Indien u wenst uw bestelling te annuleren vóór de verzending, moet u onmiddellijk een e-mail. En 4% annuleringskosten zullen worden toegepast.

Uitwisselingen

Exchange verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling voor de merchandise Geef de uitwisseling item en de nieuwe kleur of maat in uw e-mail naar deklantenservice.
Items moeten in als nieuw en ongedragen geaccepteerd te worden als een terugkeer.
Beschikbaarheid van vervangend artikel is niet gegarandeerd. Ontvangt u een e-mail notificatie na de voltooiing van de uitwisseling verwerking.

Opmerking:

*** Verzendkosten zijn niet gerestitueerd.
*** 25% administratiekosten zullen worden afgetrokken van de restitutie.
*** Als de items is Non-kwaliteit problemen, de klanten moeten tot 20% verzendkostenvoor de uitwisseling verzendingskosten toe te voegen.
*** Terug kan duurt een tot twee weken te verwerken en ten minste eenfactureringscyclus voor het krediet om te verschijnen op uw account.
*** Om contact met de klantenservice voor vragen aan Return toestemming te verkrijgen, mail ons dan.

Los uw probleem
Wij zullen uw verzoek of klacht te verwerken, reageren zo snel mogelijk.
Terug
Copyright © 2019 loorfoodcoaching.nl. Powered by loorfoodcoaching.nl